About Us

Ik ben altijd een diepzinnig persoon geweest wiens echte energie is om individuen te helpen hun meest verheven potentieel te begrijpen. Ik ben constant bezig met het herzien van mijn capaciteiten om mezelf te ontwikkelen om mijn meest opmerkelijke potentieel te bereiken en daarmee mijn bekwaamheid aan u over te dragen.

Ik ben vanaf nu Health Retreat Co-CEO met mijn betere helft. We concentreren ons op welvaart – geest – lichaam en ziel. We helpen onze klanten met het herkennen van stressoren en geven functionele systemen en apparaten om de welvaart te bevorderen.

Ik heb een ongelooflijke arrangementervaring van meer dan 20 jaar in de bedrijfswereld met een erkend beroep in Project en Software van de leidinggevenden. Daarnaast heb ik van mei 2010 tot juni 2014 gewerkt aan het maken en opzetten van het Project Management Institute of Melbourne als PMI Mentoring Manager. Dit was een stimulerende en bevredigende ervaring. Als vrijwilliger help ik al heel lang bijles / coaching en met een algemene ontmoeting van mentoring / coaching.

De laatste tijd heb ik samengewerkt met de Virtues Companions Incorporated-workshops om de Virtues 5-strategie├źn te verspreiden – Spreek de deugden Taal, leerzame minuten, grenzen stellen, de ziel eren en Spirit Companioning. Dit is een ongelooflijke techniek voor buitenaardse welvaart, omdat het vertrouwen vergroot door zich te concentreren op de kwaliteiten van klanten.

Ik heb een doel om mezelf onophoudelijk te laten groeien en heb een Master NLP affirmatie, Advanced Theta Healer bevestiging, Virtues facilitator accreditatie, voltooide Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) cursus. Daarnaast ben ik de secretaris van de Virtues Companions Incorporated gedelegeerd, evenals de Virtues Project International Associate Research-raden van toezichthouders.