DATING IN DE LEEFTIJD VAN DE CORONAVIRUS-PANDEMIC: MAAK KENNIS MET DE DAGELIJKSE GEWOONTEN VAN ANDERE PERSONEN, GEZONDHEID

Experts zeggen dat persoonlijke gezondheid een goed gespreksonderwerp is.

Gezondheidsdeskundigen adviseren dat te veel isolatie en geen fysiek contact met de buitenwereld schadelijk kan zijn voor mensen met een voorgeschiedenis van angst, stress en depressie. Ematching bekende datingsite.

 

“Wat er in het algemeen gebeurt als mensen eenzaamheid en isolatie beginnen te ervaren, kunnen beslissingen nemen die ze normaal niet nemen”, zei Michelle Hollengaugh, universitair hoofddocent bij de afdeling counseling van Texas A&M Corpus Christi.

 

Met minder mensen naar buiten, lijkt het erop dat meer mensen zich wenden tot online dating.

 

“Dating-apps zijn sinds het begin van de pandemie aanzienlijk toegenomen en ik weet dat veel mensen nu virtuele videochat-data houden”, zei Hollengaugh.

 

https://www.youtube.com/embed/7AIMJ1uo3gI

 

Sociale afstand heeft zijn plaats in dating, althans nu.

 

 

“Het geeft je deze unieke kans om iemand beter te leren kennen voordat je daadwerkelijk fysiek met hen in contact komt”, zei Hollengaugh.

 

Voor degenen die zich klaar voelen om door te gaan naar de volgende stap, heeft Interim Dean van het College of Nursing and Health Sciences Dr. Bunny Forgione deze tip: maak kennis met de dagelijkse gewoonten van de ander en zijn gezondheid. second love dating uniek.

 

Dr. Forgione zei dat persoonlijke gezondheid een goed gespreksonderwerp is.

 

En als een fysieke date in de nabije toekomst is, zei Dr. Forgione dat de twee zich een beetje anders moeten voorbereiden en niet alleen voor zichzelf, maar ook voor degenen om hen heen. Verwacht niet dat iedereen regelmatig zijn handen wast. Draag wat extra ontsmettingsmiddel en vergeet je gezichtsbedekking niet.