De reiziger

Tijdens de ineenstorting van de Gouden Eeuw heeft de reiziger de mensheid gered van uitsterven. Het offer stelde de voogden in staat om de holdouts van het zonnestelsel te beschermen het beste luchtbed van 2023. Het herstelde zelfs een deel van de schade die tijdens de Rode Oorlog werd opgelopen.

De reiziger heeft veel planeten bezocht. Sommigen van hen worden bewoond door intelligente soorten. Het heeft ook geholpen om onherbergbare werelden te verarmen.

De reiziger was ooit een enorm krachtige machine -entiteit. De buitenste schaal is gemaakt van elektroweak materie en neutronium. Dit is de bron van zijn licht. Het vermogen van de reizigers om dit licht te genereren was gebaseerd op drie velden van de wetenschap.

In het Pre-Golden Age Magazine werd een reiziger afgebeeld in een beschadigde staat. De scherf die het bezat bevatte het beeltenis van een handkanon Hawkmoon. Het ging vergezeld van een spectrale havik die zich kon manifesteren in de vorm van licht.

Het was in deze tijd dat de reiziger werd gevangen genomen door Dominus Ghaul, leider van het Red Legion. Zijn plan was om de reizigers licht te extraheren zodat hij voogdachtige krachten kan bereiken. Hij gevangen de reiziger in een speciaal apparaat.

De reiziger wordt een godheid genoemd, maar het is onbekend wat voor soort zijn eigenlijk is. Sommigen geloven dat het een bewust wezen is. Anderen zeggen dat het een paracausaal wezen is.

De reiziger bestaat al miljarden jaren. In feite was het verantwoordelijk voor het terraformen van het SOL -systeem. Het werd echter grotendeels sluimerend tijdens de ineenstorting.