Melkkrat opslag

Melkcontainers zijn een definitief antwoord op mensen met behoeften aan huisvoorraad. Gestapeld nemen ze echt bijna geen ruimte in beslag. Ze kunnen ook op een slimme manier worden veranderd in een meubel. Het zijn verbazingwekkende, stevige doosjes die thuis horen in elk huis.

Het normale melkreservoir is dertien centimeter lang, dertien centimeter breed en elf centimeter hoog. Mocht je veel uniforme melkboxen ontdekken, dan kunnen ze geheel hoog in een hoek worden gestapeld. Ze klitten niet echt aan elkaar, maar ze blijven echt stevig als ze worden volgestopt. U kunt veel dozen tegelijk optillen om moeiteloos bij elke container in een stapel te komen. Ze kunnen ook op rekken worden geplaatst als rekverdelers of laden voor extra capaciteit.

Als basis voor onze kinderbedden gebruiken we melkboxen. We hebben veel kledingstukken aan elkaar gebonden en houden kledingstukken daaronder vast. Dit zijn niet de kledingstukken die ze momenteel dragen, maar gebruikte artikelen voor de volgende verwanten of kledingstukken waar ze nog niet in passen. We moeten het slaapkussen gewoon optillen en we hebben volledige toegang tot de kleding die we zoeken. Dit is een briljant antwoord voor mensen met lange-termijnvoorraden. Je moet gewoon veel containers aan elkaar bevestigen om een ​​sterke basis te maken, leg op dat moment het slaapkussen eroverheen.

Eerlijk gezegd kunnen melkpakken voor bijna elk interieur worden gebruikt. Stapel er twee met een pad erop en je hebt een stoel. Probeer de pad echter niet te vermijden. De doos voelt niet goed aan onder je billen. Bind een pakket aan hun kant samen en je hebt een cubby-eenheid voor speelgoed. U moet het echter aan de verdeler plakken, omdat het geneigd kan zijn om te kantelen.

De grootste moeilijkheid bij melkkisten is het ontdekken ervan. Het is illegaal om melkkisten van melkveebedrijven te gebruiken. Desalniettemin, als u zich bewust bent van een boerderij die de zaken heeft verlaten, kunt u controleren of ze u deze zullen aanbieden. Dit zijn veruit de meeste onderzoekskartons die er zijn. Ze zijn ook te vinden op werfdeals. Je moet er in ieder geval voor zorgen dat de melkboerderij ze niet meer nodig heeft, anders kun je in moeilijkheden komen. Je kunt ze ook op Amazon en verschillende winkels krijgen, maar hun kwaliteit en kracht zal fluctueren. Ze zijn tot nu toe gerechtvaardigd, ondanks alle moeite en een voordeel bij u thuis.