Openbaarmaking van adverteerders

Amex EveryDay creditcardbeoordeling: de beste manier om Amex-punten te verdienen als u geen jaarlijkse vergoeding wilt betalen. amex card is een bekende.

 

Voor-en nadelen

De informatie met betrekking tot de Amex EveryDay® Credit Card van American Express is verzameld door Business Insider en is niet beoordeeld door de uitgever.

2x punten bij Amerikaanse supermarkten, tot wel $ 6.000 aan aankopen

1X punten op uw andere aankopen

Membership Rewards® Betaal met punten

0% intro APR op aankopen en saldooverdrachten gedurende 15 maanden vanaf de datum van opening van de rekening, daarna een variabele APR, 12,99% tot 23,99%

PROS

20% bonuspunten wanneer u ten minste 20 aankopen doet in een factureringsperiode

Geen jaarlijkse kosten

Toegang tot Amex-aanbiedingen


 

Nadelen

Beperkte bonuscategorieën

Lees onze recensie

We zijn hier gefocust op de beloningen en voordelen die bij elke kaart horen. Deze kaarten zijn het niet waard als u rente of late vergoedingen betaalt. Als u een creditcard gebruikt, is het belangrijk om uw saldo elke maand volledig te betalen, op tijd te betalen en alleen uit te geven wat u zich kunt veroorloven.

 

Is de Amex EveryDay de beste kaart voor jou?

De Amex EveryDay® Credit Card van American Express is de instapkaart van American Express voor het verdienen van waardevolle Membership Rewards-punten. American Express heeft verschillende kaarten waarmee u Membership Rewards-punten kunt verdienen, waaronder de American Express® Gold Card en The Platinum Card® van American Express, maar onder de persoonlijke Amex-kaarten is de Amex Everyday-kaart de enige optie waarmee u Membership Rewards-punten kunt verdienen zonder vergoeding. (Wat de visitekaartjes betreft, verdient de Blue Business® Plus-creditcard van American Express lidmaatschapsbeloningen zonder jaarlijkse kosten.) de beste creditcards vergelijken online.

 

Als u een van uw Amex-kaarten met hoge jaarlijkse kosten wilt annuleren, moet u ervoor zorgen dat u ten minste één kaart behoudt waarmee u Membership Rewards-punten kunt verdienen. Anders loop je het risico je zuurverdiende punten te verliezen. De Amex EveryDay-kaart kan in dit geval een geweldige langetermijnoptie zijn, omdat er geen jaarlijkse vergoeding voor is.

 

Naast de mogelijkheid om Amex-punten te verdienen zonder een jaarlijkse vergoeding te betalen, is de opvallende eigenschap van de Amex Everyday-kaart een bonus van 20% punten wanneer u ten minste 20 transacties uitvoert in een betalingscyclus. Dit betekent dat u effectief 2,4x punten verdient bij Amerikaanse supermarkten (tot $ 6.000 besteed per jaar) als u aan die vereiste voldoet, en uw niet-bonusaankopen zullen u 1,2x punten opleveren. Voor degenen die de bonus elke maand kunnen verdienen, is dit een geweldige optie om de uitgaven te maximaliseren die niet in aanmerking komen voor traditionele bonuscategorieën zoals boodschappen en restaurants.

 

Kort gezegd: als u geen jaarlijkse vergoeding wilt betalen, maar toch reispunten wilt verdienen die u rechtstreeks via Amex en bij transferpartners, waaronder luchtvaartmaatschappijen en hotels, kunt inwisselen, is de Amex EveryDay® Credit Card van American Express dat wel. moeilijk te verslaan – vooral als u 20 transacties per factureringsperiode kunt behalen om de bonus van 20% punten te verdienen.

Membership Rewards-punten gebruiken

In tegenstelling tot Chase Ultimate Rewards en Citi ThankYou-punten, heeft u met het Membership Rewards-programma van American Express slechts één account om punten te verdienen, ongeacht het aantal creditcards dat u heeft. Als u uw Membership Rewards-punten inwisselt via de Amex Travel-site, krijgt u een waarde van 0,7 tot 1 cent per punt. Maar door uw punten over te dragen aan de hotel- of luchtvaartpartners van Amex, kunnen uw punten veel meer waard zijn.

 

Amex EveryDay versus andere Amex-kaarten

Amex EveryDay® creditcard van American Express Amex EveryDay® Preferred creditcard van American Express American Express® Green Card

Jaarlijkse vergoeding $ 0 $ 95 $ 150

Welkomstbonus 10k punten nadat je $ 1.000 hebt uitgegeven in de eerste 3 maanden na het openen van een account 15.000 punten nadat je $ 1.000 hebt uitgegeven in de eerste 3 maanden na het openen van een account 30.000 punten nadat je $ 2.000 hebt uitgegeven in de eerste 3 maanden na het openen van een account

Verdientarieven

2x punten bij Amerikaanse supermarkten *

 

2x punten op reizen geboekt via Amex Travel

 

1 punt per dollar voor al het andere

 

3x punten bij Amerikaanse supermarkten *

 

2x punten bij Amerikaanse benzinestations

 

2x punten op reizen geboekt via Amex Travel

 

1 punt per dollar voor al het andere

 

3x punten op reizen

 

3x punten bij restaurants wereldwijd

 

1 punt per dollar voor al het andere

 

Transactiebonus 20% bonuspunten wanneer u uw kaart gebruikt om 20 of meer aankopen te doen in een factureringscyclus 50% puntenbonus wanneer u uw kaart gebruikt om 30 of meer aankopen te doen in een betalingscyclus N.v.t.

Meer informatie Niet beschikbaar via Business Insider Learnmeer

* 2x / 3x punten bij Amerikaanse supermarkten voor een besteding van maximaal $ 6.000 per jaar, daarna 1x

 

Amex EveryDay versus andere kaarten zonder jaarlijkse vergoeding

Amex EveryDay®-creditcard van American Express Citi® Double Cash Card Chase Freedom Unlimited®

Jaarlijkse vergoeding $ 0 $ 0 $ 0

Welkomstbonus 10k punten nadat u $ 1.000 hebt besteed in de eerste 3 maanden vanaf het openen van een account N / A $ 200 terug nadat u $ 500 hebt uitgegeven in de eerste 3 maanden vanaf het openen van een account, plus 5% contant geld terug voor boodschappen tot maximaal $ 12.000 uitgegeven in de eerste jaar

Verdientarieven

2x punten bij Amerikaanse supermarkten *

 

2x punten op reizen geboekt via Amex Travel

 

1 punt per dollar voor al het andere

 

2% terug bij elke aankoop (1% terug bij aankoop, 1% terug bij betaling) 1,5% terug bij elke aankoop **

Kun je beloningen gebruiken om te reizen? Ja Ja, maar om over te stappen naar de meeste luchtvaartpartners, moet u ook een premium Citi-kaart hebben.Ja, maar om over te stappen naar de Chase-luchtvaartmaatschappij en hotelpartners heeft u ook een premium Chase-kaart nodig

Intro APR-aanbieding 0% intro APR op aankopen en saldooverdrachten gedurende 15 maanden vanaf de datum van opening van de rekening, daarna een variabel tarief van 12,99% tot 23,99% 0% intro APR per saldo overdrachten gedurende 18 maanden vanaf de datum van opening van de rekening, daarna 13,99% – 23,99% (variabel) 0% intro APR op aankopen gedurende 15 maanden vanaf de datum van opening van de rekening, daarna een 14,99% -23,74% variabel APR

* 2x punten bij Amerikaanse supermarkten voor een besteding van maximaal $ 6.000 per jaar, daarna 1x

 

** Nieuwe bonuscategorieën komen naar de Chase Freedom Unlimited op 15 september

 

Amex EveryDay-functies

Maandelijkse transactiebonus

Een uniek kenmerk van de Amex EveryDay® Credit Card van American Express (en de Amex EveryDay® Preferred Credit Card van American Express) is de bonus die afhankelijk is van het aantal transacties dat u in een bepaalde afschriftperiode heeft. Als u 20 of meer transacties uitvoert in een betalingscyclus (ongeveer gelijk aan 1 maand), krijgt u een bonus van 20% op de Membership Rewards-punten die u die maand verdient. Dit is een geweldige manier om uw winstpunten te verhogen, en het is een sterke stimulans om van de Amex EveryDay® Credit Card van American Express uw go-to-kaart te maken, vooral voor aankopen die u anders geen bonusbeloningen zouden opleveren.

 

Verlies- en schadeverzekering voor autoverhuur

De Amex Everyday-kaart biedt niet veel extra voordelen, maar omvat wel een autohuurverlies- en schadeverzekering, waarmee u eventuele betaalde verzekeringsuitbreidingen kunt weigeren wanneer u een auto huurt. Houd er rekening mee dat deze dekking eerder secundair dan primair is, wat betekent dat deze pas van kracht wordt nadat de dekking van uw andere autoverzekering is gebruikt.

Amex EveryDay®-creditcard van American Express

 

Voor-en nadelen

De informatie met betrekking tot de Amex EveryDay® Credit Card van American Express is verzameld door Business Insider en is niet beoordeeld door de uitgever.

2x punten bij Amerikaanse supermarkten, tot wel $ 6.000 aan aankopen

1X punten op uw andere aankopen

Membership Rewards® Betaal met punten

0% intro APR op aankopen en saldooverdrachten gedurende 15 maanden vanaf de datum van opening van de rekening, daarna een variabele APR, 12,99% tot 23,99%

PROS

20% bonuspunten wanneer u ten minste 20 aankopen doet in een factureringsperiode

Geen jaarlijkse kosten

Toegang tot Amex-aanbiedingen

 

Nadelen

Beperkte bonuscategorieën

Amex EveryDay-kosten en vergoedingen

De Amex EveryDay® Credit Card van American Express heeft zeer weinig kosten, en de meeste kunnen worden vermeden door ijverig te zijn met uw financiële gewoonten. Het wordt geleverd met een APR van 0% op aankopen en saldooverdrachten gedurende 15 maanden vanaf de datum van opening van de rekening en wordt vervolgens omgezet in een variabel APR van 12,99% tot 23,99%.

 

Als u een voorschot in contanten doet, wordt hiervoor $ 10 of 5% van het bedrag van elk contant voorschot in rekening gebracht, afhankelijk van welke van beide het grootst is. De APR op contante voorschotten varieert met de prime rate en bedraagt ​​momenteel 25,24%.

 

Bij te late en geretourneerde betalingen wordt een vergoeding van $ 40 in rekening gebracht. Als u de Amex EveryDay-kaart buiten de Verenigde Staten gebruikt, worden er kosten voor buitenlandse transacties voor berekend van 2,7%. Gebruik in plaats daarvan een van de vele geweldige kaarten zonder buitenlandse transactiekosten.